OM OSS

FCB FM swe map

OM OSS

Vi är en nordisk lokal byrå med fokus på lokala kunder och insikter. Samtidigt är vi en del av FCB – ett av världens största nätverk med över 9 000 medarbetare och 150 kontor över hela världen. Det gör oss till en perfekt blandning av en stor och liten byrå.

Vi har uppdrag i de flesta kategorier, i nästan alla kanaler för små kunder likväl som globala inom B2C, B2B, B2I och B2S. Vi är stolta över att ha Sveriges längsta kundrelationer och att de som jobbar här verkligen trivs. Vi sitter i ljusa och luftiga lokaler högst upp i huset på Valhallavägen 86 i Stockholm.

BRANSCHENS HÖGSTA NKI

Regi utvärderar samarbeten mellan byråer och deras kunder. Årets Byrå är den största bransch-studien i sitt slag. Totalt innefattar studien ca 270 byråer i Sverige och ca 4500 bedömningar från kommunikationsköpare.

Vi har varit rankade topp 6 i Sverige de senaste 20 åren.

aretsbyra_700x700px
karta

FCB

150 Kontor
90 Länder
9000+ Anställda

Eftersom FCB Fältman & Malmén ingår i det globala byrånätverket FCB har vi tillgång till nätverkets informations och researchbank och kan därmed bredda våra kunskaper och samla på oss viktiga insikter om marknader och konsumenter ur ett internationellt perspektiv.

color
http://www.faltman-malmen.se/wp-content/themes/carbon/
http://www.faltman-malmen.se/
#c1c1c1
style5
paged
Loading posts...
/var/www/faltman-malmen.se/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Skriv in din email här:
on
off