JOBB & PRAKTIK

VI HAR ALLTID TID FÖR FOLK MED TALANG

rawpixel-com-196509

GRAPHIC/MOTION DESIGNER

Vi söker en graphic/motion designer som fullkomligt älskar design och rörligt material! Du bör ha en stark formkänsla i kombination med djup förståelse för formgivning och kommersiell design samt ett utmärkt öga för detaljer. För att trivas bör du ha en stark teamkänsla, kunna jobba nära Art directors och produktionsledare och kunna ta emot feedback. Det är viktigt att du är självgående och ansvarstagande, och samtidigt har lätt för att tänka om eller dela med dig av dina idéer. Tjänsten är heltid och vi är flexibla med upplägg om du vill vara anställd eller frilans.

Vi ser att du:
Har en utbildning inom grafisk design, gärna med inriktning på webbdesign.
Har några års arbetslivserfarenhet från liknande byrå. 
Mycket goda kunskaper i Adobe Creative Suite (InDesign, Illustrator och Photoshop), Premiere och After Effects samt presentationsprogram (Keynote, PowerPoint) krävs.
 Kan både skapa ny design samt följa redan satta riktinjer och befintliga guidelines.
 Är och håller dig uppdaterad om trender och relevanta tekniker inom design.
 Arbetar bra under press med snäva tidsramar och kan balansera prioriteringar.

Bättre om du även kan:
Animation
Illustrera

Omfattning: Heltid, 9-17.30
Tillträde sker snarast.

WEBBDESIGNER

Välkommen till Fältman & Malmén. En positiv arbetsplats där engagemang, attityd och lösningsfokuserad samarbetsförmåga värderas högt. Vi söker dig idéstarka och formsäkra Webbdesigner som har passion och kunskap inom webbdesign, utveckling och sociala medier samt förstår vikten att skapa innovativa helhetslösningar för kunden. Du har antingen en relevant utbildning från Nackademin, Hyper Island eller motsvarande. Eller så har du förvärvat dina kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Fältman & Malmén är inne i ett expansivt läge med flera intressanta projekt för kunder inom olika verksamhetsområden.

För att klara detta och komplettera de andra på byrån tror vi att du är en Webbdesigner vars intresse sträcker sig från Back-end till Front-end. PHP, CSS, JavaScript och MySQL är alla tekniker som du är van att använda dig av. Skulle du dessutom ha erfarenhet av apputveckling ser vi det som en stor fördel.

Din profil
Du är en form- och stilsäker webbdesigner. Du är ständigt nyfiken på att utvecklas i ditt yrke och brinner för reklam i alla dess former. Du är noggrann, stresstålig och ansvarsfull. Du kan Adobe Creative Clouds design program på dina fem fingrar. Du har en bred erfarenhet och god vana av både små och stora produktioner. Du jobbar i team tillsammans med våra Art Directors, Produktionsledare, Projektledare och Copywriters. Du kommer även i vissa fall ha direktkontakt mot kund.

Bakgrund och kvalifikationer:
• Har minst 2 års erfarenhet från webbyrå, reklambyrå eller inhouse
• Har goda kunskaper i Adobe Creative Clouds design program
• Har en känsla för design, färg, form och typografi
• Har erfarenhet av utveckling i CMS (WordPress)
• Har förståelse för UX och kunskap av trender, Mobile First
• Har förståelse för gränssnitt - JavaScript, JQuery, CSS, HTML5 och PHP
• Du är kunnig inom sociala medier

Är du intresserad skicka CV och en kort beskrivning av dig själv och dina färdigheter. Bifoga gärna exempel och länkar till projekt som du skapat. Vi tar löpande emot ansökningar och kontaktar personligen de som kallas för intervju.

KORT OM FCB FÄLTMAN & MALMÈN

Vi har uppdrag i de flesta kategorier, i nästan alla kanaler för små kunder likväl som globala. Vi är stolta över att ha Sveriges längsta kundrelationer och att de som jobbar här verkligen trivs. Vi sitter i ljusa och luftiga lokaler högst upp i huset på Valhallavägen 86. Här har vi även en finfin film- och ljudstudio. Så hanterar du lite motion graphics är det inte helt fel.

cathryn-lavery-67851-2

color
http://www.faltman-malmen.se/wp-content/themes/carbon/
http://www.faltman-malmen.se/
#c1c1c1
style5
paged
Loading posts...
/var/www/faltman-malmen.se/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Skriv in din email här:
on
off