JOBB & PRAKTIK

VI HAR ALLTID TID FÖR FOLK MED TALANG

PROJEKTLEDARE TILL REKLAMBYRÅN MED BRANSCHENS HÖGSTA NKI

Vi på FCB Fältman & Malmén AB söker nu en projektledare som har intresse av att arbeta i en kreativ miljö med hög puls.

Vi är en reklam- och kommunikationsbyrå som i över 50 år har fokuserat på att maximera våra kunders affärer. Vi samarbetar med det globala byrånätverket FCB och våra kunder är både internationella och lokala, så som HP, NIVEA, HSB, OBH Nordica, Svenska Bostäder m.fl.

Hos oss är det högt i tak, utvecklande och en skön stämning mellan kollegor och kunder. Vi hanterar alla delar inom kommunikation så som strategi, idé, reklam, design, digitalt, produktion, film, shopper marketing, PR och sociala medier.

Projektledare:
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av branschen från reklambyrå, digitalbyrå eller marknadsavdelning. Vi ser att du har en akademisk utbildning med inriktning ekonomi/marknadsföring. Det är även meriterande om du har en projektledningsutbildning från Berghs, Hyper Island, IHM eller liknande.

Du är utåtriktad och inte rädd för utmaningar och du tar gärna för dig. Du är kreativ, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande, noggrann och utför jobbet med massa energi. Det är ett krav att du är bekväm med att kommunicera på engelska, både i tal och i skrift, då du kommer att projektleda och koordinera både lokala och internationella projekt.

Du är stresstålig och klarar av att balansera många projekt och uppgifter samtidigt. I din roll ingår det att se till att saker blir gjorda av både dig och andra i arbetsgruppen. Det är projektledaren som är ytterst ansvarig att projekten löper på med leverans enligt utsatt tidplan och det är av vikt att kunna delegera uppgifter och handha god kundkontakt.

Du är strukturerad då det ingår offertarbete, budgetering, fakturering och uppföljning.

Du är van vid att arbeta med samtliga program i Officepaketet.

Låter detta intressant? Skicka då ditt CV samt personligt brev till oss så fort som möjligt till: Mikaela.hafker@faltman-malmen.se

Rekryteringsbyråer ombedes ej att kontakta oss.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Östermalm, Stockholm

Ansök gärna så snart som möjligt då vi selekterar löpande!

VI SÖKER EN KOMPETENT PRODUKTIONSLEDARE

Vi på FCB Fältman & Malmén AB söker nu en produktionsledare som har intresse av att arbeta i en kreativ miljö. Vi är en reklam- och kommunikationsbyrå som i över 50 år fokuserat på att maximera våra kunders affärer. Vi samarbetar med det globala byrånätverket FCB och våra kunder är både internationella och lokala, så som HP, NIVEA, HSB, OBH Nordica, Svenska Bostäder m.fl.

Hos oss är det hög puls blandat med skön stämning. Vi hanterar alla delar inom kommunikation så som strategi, idé, reklam, design, digitalt, produktion, film, shopper marketing, PR och sociala medier.

Produktionsledare:
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av branschen från reklambyrå, digitalbyrå eller marknadsavdelning. Det är meriterande om du har en akademisk utbildning med inriktning ekonomi/marknadsföring eller utbildning från Berghs, Hyper Island, eller liknande.

Du är en ansvarstagande och noggrann person med ett gott öga för detaljer och har en massa energi. Det är ett krav att du är bekväm med att kommunicera på engelska, både i tal och i skrift.

Du är stresstålig och klarar av att balansera många projekt och uppgifter samtidigt. I din roll ingår det att se till att saker blir gjorda av både dig och andra i arbetsgruppen samt att vi alltid levererar enligt utsatt tidsplan, budget och på bästa möjliga sätt. Du är strukturerad då det ingår i offertarbete, budgetering, fakturering och uppföljning. Vi ser gärna att du behärskar både digital- och tryckproduktion.

Du är van vid att arbeta med samtliga program i Officepaketet.

Låter detta intressant? Skicka då ditt CV samt personligt brev till oss så fort som möjligt till: mikaela.hafker@faltman-malmen.se

Rekryteringsbyråer ombedes ej att kontakta oss.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Östermalm, Stockholm

Ansök gärna så snart som möjligt då vi selekterar löpande!

cody-davis-253925 (kopia)
rawpixel-com-196509

FORMSTARK DIGITAL DESIGNER

Vi söker en digital designer med förkärlek till det rörliga. Du bör ha en stark känsla  för kommersiell design samt ett utmärkt öga för detaljer. För att trivas bör du kunna jobba nära Art directors och produktionsledare och kunna ta emot feedback. Det är viktigt att du är självgående och ansvarstagande, och samtidigt har lätt för att tänka om eller dela med dig av dina idéer. Tjänsten är heltid och vi är flexibla med upplägg om du vill vara anställd eller frilans.

Vi ser att du:
Har en utbildning med inriktning på digital design och gärna rörlig design. Har några års arbetslivserfarenhet från liknande byrå. Mycket goda kunskaper i Adobe CS samt Keynote och PowerPoint krävs. Kan både skapa ny design samt följa redan satta riktinjer och befintliga guidelines. Arbetar bra under press med snäva tidsramar och kan balansera prioriteringar.

Klart meriterande om du även kan:
After Effects
Premiere
Animation

Omfattning: Heltid, 9-17.30
Tillträde sker snarast.

KREATIV DIGITAL ART DIRECTOR

Vi söker en Art Director med förkärlek till det digitala. I rollen som Art Director kommer du att skapa idéer och koncept oberoende av kanal.  Du hanterar allt från idé till färdig kampanj, oavsett media, och har lätt för att visualisera idéer fram till färdiga koncept. Du har ett övergripande ansvar från biref till dess att kampanjen når kund. I samarbete med teamet sökerställer du utformningen av kampanjerna och att kommunikationskoncept tas fram till kund på ett sammanhållet och utvecklande sätt, både vad gäller kreativhöjd och i löpande produktion. Du tänker konceptuellt och affärsmässigt och uppskattar att ha många projekt igång samtidigt. Tjänsten är heltid och vi är flexibla med upplägg om du vill vara anställd eller frilans.

Vi ser att du har:

 • Minst 5 års erfarenhet ifrån en liknande roll på en reklam- eller in-house byrå och av att omsätta idé till ett säljande koncept.
 • Relevant utbildning inom grafisk formgivning/design, kunskaper inom digital design och rörligt är meriterande.
 • Erfarenhet inom digital kommunikation samt hänger med i trender och teknikutveckling.
 • Arbetar obehindrat i InDesign, Photoshop, Illustrator samt Officepaketet. AfterEffects och Premiere är meriterande.
 • Vana av att leda team i den kreativa processen och att presentera.
 • Stor förståelse för det digitala medialandskapet.

 

Dina egenskaper

 • Stark kommersiell känsla
 • Kreativ och idérik med känsla design
 • Lätt för att samarbeta och lösningsorienterad
 • Gillar ett högt tempo och arbetar effektivt.
 • Ansvarstagande, prestigelös och med förmåga att växla mellan strategiskt och operativt arbete.

 

Kort om FCB Fältman & Malmén:
Vi har kunder och projekt som spänner över alla kanaler och även globalt. Vi är stolta över att ha Sveriges längsta kundrelationer och att de som jobbar här verkligen trivs. Vi sitter i ljusa och luftiga lokaler högst upp i huset på Valhallavägen 86. Är en platt organisation med högt i tak och där alla roller är lika viktiga. Vi har även tillgång till en fullskalig filmstudio i huset.

Start: Snarast, vi tillämpar löpande urval
Omfattning: Heltid 09.00-17.30
Placering: Östermalm. Stockholm

Skicka in ditt CV, personligt brev och portfolio till: hr@faltman-malmen.se
Vid frågor kontakta Rebecca Nilsson på mail: rebecca.nilsson@faltman-malmen.se

KORT OM FCB FÄLTMAN & MALMÈN

Vi har uppdrag i de flesta kategorier, i nästan alla kanaler för små kunder likväl som globala. Vi är stolta över att ha Sveriges längsta kundrelationer och att de som jobbar här verkligen trivs. Vi sitter i ljusa och luftiga lokaler högst upp i huset på Valhallavägen 86. Här har vi även en finfin film- och ljudstudio. Så hanterar du lite motion graphics är det inte helt fel.

cathryn-lavery-67851-2

color
http://www.faltman-malmen.se/wp-content/themes/carbon/
http://www.faltman-malmen.se/
#c1c1c1
style5
paged
Loading posts...
/var/www/faltman-malmen.se/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Skriv in din email här:
on
off