JOBB & PRAKTIK

VI HAR ALLTID TID FÖR FOLK MED TALANG

PROJEKTLEDARE

Vi på FCB Fältman & Malmén AB söker nu en projektledare som har intresse av att arbeta i en kreativ miljö med hög puls och som kan börja omgående.

Vi är en reklam- och kommunikationsbyrå som i över 50 år fokuserat på att maximera våra kunders affärer. Vi samarbetar med det globala byrånätverket FCB och våra kunder är både internationella och lokala, så som HP, NIVEA, HSB, OBH Nordica, Svenska Bostäder m.fl.

Hos oss är det högt i tak, utvecklande och en skön stämning mellan kollegor och kunder. Vi hanterar alla delar inom kommunikation så som strategi, idé, reklam, design, digitalt, produktion, film, shopper marketing, PR och sociala medier.

Projektledare:
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av branschen från reklambyrå, digitalbyrå eller marknadsavdelning. Vi ser att du har en akademisk utbildning med inriktning ekonomi/marknadsföring. Det är även meriterande om du har en projektledningsutbildning från Berghs, Hyper Island, IHM eller liknande.

Du är utåtriktad och inte rädd för utmaningar och du tar gärna för dig. Du är kreativ, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande, noggrann och utför jobbet med massa energi. Det är ett krav att du är bekväm med att kommunicera på engelska, både i tal och i skrift, då du kommer att projektleda och koordinera både lokala och internationella projekt.

Du är stresstålig och klarar av att balansera många projekt och uppgifter samtidigt. I din roll ingår det att se till att saker blir gjorda av både dig och andra i arbetsgruppen. Det är projektledaren som är ytterst ansvarig att projekten löper på med leverans enligt utsatt tidplan och det är av vikt att kunna delegera uppgifter och handha god kundkontakt.

Du är strukturerad då det ingår offertarbete, budgetering, fakturering och uppföljning.

Du är van vid att arbeta med samtliga program i Officepaketet.

Tillträde sker snarast.

cody-davis-253925 (kopia)

PRODUKTIONSLEDARE

Vi på FCB Fältman & Malmén AB söker nu en produktionsledare som har möjlighet att börja hos oss omgående. Vi är en reklam- och kommunikationsbyrå som i över 50 år fokuserat på att maximera våra kunders affärer. Vi ingår i det globala byrånätverket FCB och våra kunder är både internationella och lokala, så som HP, NIVEA, HSB, OBH Nordica m.fl.

Hos oss är det hög puls blandat med skön stämning. Vi hanterar alla delar inom kommunikation så som reklam, design, digitalt, film, shopper marketing och PR.

Låter detta intressant, skicka ditt CV samt personligt brev till oss så fort som möjligt.

Vi ser gärna att du:

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av branschen från reklambyrå, digitalbyrå eller marknadsavdelning. Det är meriterande om du har en akademisk utbildning, eller utbildning från Berghs, Hyper Island, IHM eller liknande.

Du är en ansvarstagande och noggrann person med ett gott öga för detaljer och en har en massa energi. Det är ett krav att du är bekväm med att kommunicera på engelska, både i tal och i skrift.

Du är stresstålig och klarar av att balansera många projekt och uppgifter samtidigt. I din roll ingår det att se till att saker blir gjorda av både dig och andra i arbetsgruppen samt att vi alltid levererar enligt utsatt tidsplan, budget och på bästa möjliga sätt. Du är strukturerad då det ingår i offertarbete, budgetering, fakturering och uppföljning.

Du är van vid att arbeta med samtliga program i Officepaketet. Det är en fördel om du är van vid att jobba med Mac.

Tillträde sker snarast.

EKONOMIASSISTENT

Just nu söker vi en ekonomiassistent på deltid till vår ekonomiavdelning. Som junior ekonomiassistent kommer du att arbeta direkt underställt vår ekonomichef och ansvara för leverantörsreskontran, bankavstämning och övrig löpande redovisning. Du kommer även vara stöttande i andra administrativa uppgifter som dyker upp. Tjänsten passar dig som vill ha en omväxlande roll där du får stort eget ansvar och får chansen att lära dig mycket inom både ekonomi och administration.

Vi söker dig som

  • Studerar ekonomi på Universitet eller högskola.
  • Har möjlighet att arbeta 2 dagar/veckan.
  • Vill lära dig eller redan har erfarenhet av grundläggande ekonomiarbete.
  • Har goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift.

Som person är du noggrann, prestigelös och gillar ordning och reda. Du säkerställer alltid att dina uppgifter blir klara i tid. Du tar dig an högt som lågt med en positiv inställning och ser det som en självklarhet att ställa upp och hjälpa dina kollegor.

Start: omgående

Omfattning: 2 dagar/vecka, 9-17.30

lee-campbell-106610
cathryn-lavery-67851-2

KORT OM FCB FÄLTMAN & MALMÈN

Vi har uppdrag i de flesta kategorier, i nästan alla kanaler för små kunder likväl som globala. Vi är stolta över att ha Sveriges längsta kundrelationer och att de som jobbar här verkligen trivs. Vi sitter i ljusa och luftiga lokaler högst upp i huset på Valhallavägen 86. Här har vi även en finfin film- och ljudstudio. Så hanterar du lite motion graphics är det inte helt fel.

color
http://www.faltman-malmen.se/wp-content/themes/carbon/
http://www.faltman-malmen.se/
#c1c1c1
style5
paged
Loading posts...
/var/www/faltman-malmen.se/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Skriv in din email här:
on
off