JOBB & PRAKTIK

VI HAR ALLTID TID FÖR FOLK MED TALANG

DESIGNER MED DIGITAL KOMPETENS

Vad vi söker:
Vi söker en designer/final art med förkärlek till det digitala. Du bör ha en bra känsla för kommersiell design, digitala trender samt ett utmärkt öga för detaljer. Vi söker dig som även har grundläggande kompetenser inom programmatiska banners samt förståelse för hur sponsrade inlägg ger effekt i sociala kanaler.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande med allt från rörligt, digitalt till tryckfärdiga original. Du kommer att få jobba tillsammans med våra kreativa team och projektledare. Det är viktigt att du är självgående och ansvarstagande och att du samtidigt har lätt för att tänka om eller dela med dig av dina idéer.

Vi ser att du:
Har en utbildning inom design/final art från Beckmans, Forsbergs, Berghs eller motsvarande.

Vidare är det meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från kommunikationsbyrå eller liknande. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i Adobe CS, kan skapa ny design samt följa redan satta riktlinjer och befintliga guidelines.

Klart meriterande om du även kan:
After Effects
Premiere
Animation
UX

Start: Snarast, vi tillämpar löpande urval.
Omfattning: Heltid, 9-17.30
Placering: Östermalm, Stockholm

Skicka ditt CV och personliga brev till: hr@faltman-malmen.se
Vid frågor kontakta Mikaela Häfker
Mail: mikaela.hafker@faltman-malmen.se
Telefon: 08-406 65 00

Välkommen till FCB Fältman & Malmén!

PROJEKTLEDARE TILL FCB FÄLTMAN & MALMÉN

Vad vi söker:
Vi på FCB Fältman & Malmén AB söker nu en projektledare som har intresse av att arbeta i en kreativ miljö.

Projektledare:
Vi söker dig som har några års erfarenhet av branschen från reklambyrå, digitalbyrå eller marknadsavdelning. Vi ser att du har en akademisk utbildning med inriktning ekonomi/marknadsföring. Det är även meriterande om du har en projektledningsutbildning från Berghs, Hyper Island, IHM eller liknande.

Du är utåtriktad och inte rädd för utmaningar och du tar gärna för dig. Du är kreativ, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande, noggrann och utför jobbet med massa energi. Det är ett krav att du är bekväm med att kommunicera på engelska, både i tal och i skrift, då du kommer att projektleda och koordinera både lokala och internationella projekt.

Du är stresstålig och klarar av att balansera många projekt och uppgifter samtidigt. I din roll ingår det att se till att saker blir gjorda av både dig och andra i arbetsgruppen. Det är projektledaren som är ytterst ansvarig att projekten löper på med leverans enligt utsatt tidplan och det är av vikt att kunna delegera uppgifter och handha god kundkontakt.

Du är strukturerad då det ingår offertarbete, budgetering, fakturering och uppföljning.
Du är van vid att arbeta med samtliga program i Officepaketet.

Låter detta intressant?
Skicka då ditt CV samt personliga brev till: mikaela.hafker@faltman-malmen.se så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Omfattning: Heltid 100%
Placering: Östermalm, Stockholm

rawpixel-com-196509
cody-davis-253925 (kopia)

PRODUKTIONSLEDARE TILL FCB FÄLTMAN & MALMEN

Rollbeskrivning:
Som produktionsledare kommer du att ingå i en projektgrupp och produktionsleda alla typer av projekt. Du driver och arbetsleder produktionen från start till slut. I uppdraget ingår även att stötta projektledarna i deras arbete, hantera inköp för kunds räkning, research, pitcharbete, offertarbete, budgetering, fakturering, uppföljning m.m.

I din roll ingår det att se till att saker blir gjorda av både dig och andra i arbetsgruppen samt att vi alltid levererar enligt tidsplan och budget.

Vem vi söker:
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av branschen från reklambyrå, digitalbyrå, produktionsbyrå eller marknadsavdelning. Det är meriterande om du har en akademisk utbildning med inriktning ekonomi/marknadsföring eller utbildning från Berghs, Hyper Island, eller liknande.

Du är en ansvarstagande och noggrann person med ett gott öga för detaljer och har en massa energi. Det är ett krav att du är bekväm med att kommunicera på engelska, både i tal och i skrift.

Du är stresstålig och klarar av att balansera många projekt och uppgifter samtidigt. Vi ser gärna att du behärskar både digital- och tryckproduktion.

Du är van vid att arbeta med samtliga program i Officepaketet.

Låter detta intressant? Skicka då ditt CV samt personligt brev till: mikaela.hafker@faltman-malmen.se

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Östermalm, Stockholm

Ansök så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

color
http://www.faltman-malmen.se/wp-content/themes/carbon/
http://www.faltman-malmen.se/
#c1c1c1
style5
paged
Loading posts...
/var/www/faltman-malmen.se/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Skriv in din email här:
on
off