JOBB & PRAKTIK

VI HAR ALLTID TID FÖR FOLK MED TALANG

KORT OM FCB FÄLTMAN & MALMÈN

Vi har uppdrag i de flesta kategorier, i nästan alla kanaler för små kunder likväl som globala. Vi är stolta över att ha Sveriges längsta kundrelationer och att de som jobbar här verkligen trivs. Vi sitter i ljusa och luftiga lokaler högst upp i huset på Valhallavägen 86. Här har vi även en finfin film- och ljudstudio. Så hanterar du lite motion graphics är det inte helt fel.

cathryn-lavery-67851-2
cody-davis-253925 (kopia)

GRAFISK DESIGNER

Vi söker en grafisk designer som fullkomligt älskar design! Du bör ha en stark formkänsla i kombination med djup förståelse för formgivning och kommersiell design samt ett utmärkt öga för detaljer. För att trivas bör du ha en stark teamkänsla, kunna jobba nära Art directors och produktionsledare och kunna ta emot feedback. Det är viktigt att du är självgående och ansvarstagande, och samtidigt har lätt för att tänka om eller dela med dig av dina idéer. Tjänsten är heltid och vi är flexibla med upplägg om du vill vara anställd eller frilans.

Känner du att vi kan vara byrån för dig? Skicka då CV och personligt brev till oss.

Vi ser att du:

Har en utbildning inom grafisk design, gärna med inriktning på webbdesign. Har några års arbetslivserfarenhet från liknande byrå. Mycket goda kunskaper i Adobe Creative Suite (InDesign, Illustrator och Photoshop) samt presentationsprogram (Keynote, PowerPoint) krävs. Kan både skapa ny design samt följa redan satta riktinjer och befintliga guidelines. Är och håller dig uppdaterad om trender och relevanta tekniker inom design. Arbetar bra under press med snäva tidsramar och kan balansera prioriteringar.

Bättre om du även kan:

WordPress, UX-design, Animation, Illustrera

Tillträde sker snarast.

color
http://www.faltman-malmen.se/wp-content/themes/carbon/
http://www.faltman-malmen.se/
#c1c1c1
style5
paged
Loading posts...
/var/www/faltman-malmen.se/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Skriv in din email här:
on
off