JOBB & PRAKTIK

VI HAR ALLTID TID FÖR FOLK MED TALANG

DESIGNER MED DIGITAL KOMPETENS

Vad vi söker:
Vi söker en designer/final art med förkärlek till det digitala. Du bör ha en bra känsla för kommersiell design, digitala trender samt ett utmärkt öga för detaljer. Vi söker dig som även har grundläggande kompetenser inom programmatiska banners samt förståelse för hur sponsrade inlägg ger effekt i sociala kanaler.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande med allt från rörligt, digitalt till tryckfärdiga original. Du kommer att få jobba tillsammans med våra kreativa team och projektledare. Det är viktigt att du är självgående och ansvarstagande och att du samtidigt har lätt för att tänka om eller dela med dig av dina idéer.

Vi ser att du:
Har en utbildning inom design/final art från Beckmans, Forsbergs, Berghs eller motsvarande.

Vidare är det meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från kommunikationsbyrå eller liknande. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i Adobe CS, kan skapa ny design samt följa redan satta riktlinjer och befintliga guidelines.

Klart meriterande om du även kan:
After Effects
Premiere
Animation
UX

Kort om FCB Fältman & Malmén:
FCB Fältman & Malmén är en lokal kommunikationsbyrå som arbetar med strategi, idé och produktion inom reklam, design, digitalt, film, sociala medier m.m. Samtidigt är vi en del av FCB – ett av världens största byrånätverk med över 8 000 medarbetare och 120 kontor över hela världen. Det gör oss till en perfekt blandning av en liten och stor byrå.

Vi är stolta över att ha Sveriges längsta kundrelationer och att de som jobbar hos oss verkligen trivs. Vi sitter i ljusa och luftiga lokaler högst upp i huset på Valhallavägen 86.

Start: Snarast, vi tillämpar löpande urval.
Omfattning: Heltid, 9-17.30
Placering: Östermalm, Stockholm

Skicka ditt CV och personliga brev till: hr@faltman-malmen.se
Vid frågor kontakta Mikaela Häfker
Mail: mikaela.hafker@faltman-malmen.se
Telefon: 08-406 65 00

Välkommen till FCB Fältman & Malmén!

KORT OM FCB FÄLTMAN & MALMÈN

Vi har uppdrag i de flesta kategorier, i nästan alla kanaler för små kunder likväl som globala. Vi är stolta över att ha Sveriges längsta kundrelationer och att de som jobbar här verkligen trivs. Vi sitter i ljusa och luftiga lokaler högst upp i huset på Valhallavägen 86. Här har vi även en finfin film- och ljudstudio. Så hanterar du lite motion graphics är det inte helt fel.

cathryn-lavery-67851-2

color
http://www.faltman-malmen.se/wp-content/themes/carbon/
http://www.faltman-malmen.se/
#c1c1c1
style5
paged
Loading posts...
/var/www/faltman-malmen.se/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Skriv in din email här:
on
off