JOBB & PRAKTIK

VI HAR ALLTID TID FÖR FOLK MED TALANG

rawpixel-com-196509

FORMSTARK DIGITAL DESIGNER

Vi söker en digital designer med förkärlek till det rörliga. Du bör ha en stark känsla  för kommersiell design samt ett utmärkt öga för detaljer. För att trivas bör du kunna jobba nära Art directors och produktionsledare och kunna ta emot feedback. Det är viktigt att du är självgående och ansvarstagande, och samtidigt har lätt för att tänka om eller dela med dig av dina idéer. Tjänsten är heltid och vi är flexibla med upplägg om du vill vara anställd eller frilans.

Vi ser att du:
Har en utbildning med inriktning på digital design och gärna rörlig design. Har några års arbetslivserfarenhet från liknande byrå. Mycket goda kunskaper i Adobe CS samt Keynote och PowerPoint krävs. Kan både skapa ny design samt följa redan satta riktinjer och befintliga guidelines. Arbetar bra under press med snäva tidsramar och kan balansera prioriteringar.

Klart meriterande om du även kan:
After Effects
Premiere
Animation

Omfattning: Heltid, 9-17.30
Tillträde sker snarast.

KREATIV DIGITAL ART DIRECTOR

Vi söker en Art Director med förkärlek till det digitala. I rollen som Art Director kommer du att skapa idéer och koncept oberoende av kanal.  Du hanterar allt från idé till färdig kampanj, oavsett media, och har lätt för att visualisera idéer fram till färdiga koncept. Du har ett övergripande ansvar från biref till dess att kampanjen når kund. I samarbete med teamet sökerställer du utformningen av kampanjerna och att kommunikationskoncept tas fram till kund på ett sammanhållet och utvecklande sätt, både vad gäller kreativhöjd och i löpande produktion. Du tänker konceptuellt och affärsmässigt och uppskattar att ha många projekt igång samtidigt. Tjänsten är heltid och vi är flexibla med upplägg om du vill vara anställd eller frilans.

Vi ser att du har:

 • Minst 5 års erfarenhet ifrån en liknande roll på en reklam- eller in-house byrå och av att omsätta idé till ett säljande koncept.
 • Relevant utbildning inom grafisk formgivning/design, kunskaper inom digital design och rörligt är meriterande.
 • Erfarenhet inom digital kommunikation samt hänger med i trender och teknikutveckling.
 • Arbetar obehindrat i InDesign, Photoshop, Illustrator samt Officepaketet. AfterEffects och Premiere är meriterande.
 • Vana av att leda team i den kreativa processen och att presentera.
 • Stor förståelse för det digitala medialandskapet.

 

Dina egenskaper

 • Stark kommersiell känsla
 • Kreativ och idérik med känsla design
 • Lätt för att samarbeta och lösningsorienterad
 • Gillar ett högt tempo och arbetar effektivt.
 • Ansvarstagande, prestigelös och med förmåga att växla mellan strategiskt och operativt arbete.

 

Kort om FCB Fältman & Malmén:
Vi har kunder och projekt som spänner över alla kanaler och även globalt. Vi är stolta över att ha Sveriges längsta kundrelationer och att de som jobbar här verkligen trivs. Vi sitter i ljusa och luftiga lokaler högst upp i huset på Valhallavägen 86. Är en platt organisation med högt i tak och där alla roller är lika viktiga. Vi har även tillgång till en fullskalig filmstudio i huset.

Start: Snarast, vi tillämpar löpande urval
Omfattning: Heltid 09.00-17.30
Placering: Östermalm. Stockholm

Skicka in ditt CV, personligt brev och portfolio till: hr@faltman-malmen.se
Vid frågor kontakta Rebecca Nilsson på mail: rebecca.nilsson@faltman-malmen.se

KORT OM FCB FÄLTMAN & MALMÈN

Vi har uppdrag i de flesta kategorier, i nästan alla kanaler för små kunder likväl som globala. Vi är stolta över att ha Sveriges längsta kundrelationer och att de som jobbar här verkligen trivs. Vi sitter i ljusa och luftiga lokaler högst upp i huset på Valhallavägen 86. Här har vi även en finfin film- och ljudstudio. Så hanterar du lite motion graphics är det inte helt fel.

cathryn-lavery-67851-2

color
http://www.faltman-malmen.se/wp-content/themes/carbon/
http://www.faltman-malmen.se/
#c1c1c1
style5
paged
Loading posts...
/var/www/faltman-malmen.se/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Skriv in din email här:
on
off