JOBB & PRAKTIK

VI HAR ALLTID TID FÖR FOLK MED TALANG

rawpixel-com-196509

GRAPHIC/MOTION DESIGNER

Vi söker en graphic/motion designer som fullkomligt älskar design och rörligt material! Du bör ha en stark formkänsla i kombination med djup förståelse för formgivning och kommersiell design samt ett utmärkt öga för detaljer. För att trivas bör du ha en stark teamkänsla, kunna jobba nära Art directors och produktionsledare och kunna ta emot feedback. Det är viktigt att du är självgående och ansvarstagande, och samtidigt har lätt för att tänka om eller dela med dig av dina idéer. Tjänsten är heltid och vi är flexibla med upplägg om du vill vara anställd eller frilans.

Vi ser att du:
Har en utbildning inom grafisk design, gärna med inriktning på webbdesign.
Har några års arbetslivserfarenhet från liknande byrå. 
Mycket goda kunskaper i Adobe Creative Suite (InDesign, Illustrator och Photoshop), Premiere och After Effects samt presentationsprogram (Keynote, PowerPoint) krävs.
 Kan både skapa ny design samt följa redan satta riktinjer och befintliga guidelines.
 Är och håller dig uppdaterad om trender och relevanta tekniker inom design.
 Arbetar bra under press med snäva tidsramar och kan balansera prioriteringar.

Bättre om du även kan:
Animation
Illustrera

Omfattning: Heltid, 9-17.30
Tillträde sker snarast.

PROJEKTLEDARE

Vi på FCB Fältman & Malmén AB söker nu en projektledare som har intresse av att arbeta i en kreativ miljö med hög puls och som kan börja omgående.

Vi är en reklam- och kommunikationsbyrå som i över 50 år fokuserat på att maximera våra kunders affärer. Vi samarbetar med det globala byrånätverket FCB och våra kunder är både internationella och lokala, så som HP, NIVEA, HSB, OBH Nordica, Svenska Bostäder m.fl.

Hos oss är det högt i tak, utvecklande och en skön stämning mellan kollegor och kunder. Vi hanterar alla delar inom kommunikation så som strategi, idé, reklam, design, digitalt, produktion, film, shopper marketing, PR och sociala medier.

Projektledare:
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av branschen från reklambyrå, digitalbyrå eller marknadsavdelning. Vi ser att du har en akademisk utbildning med inriktning ekonomi/marknadsföring. Det är även meriterande om du har en projektledningsutbildning från Berghs, Hyper Island, IHM eller liknande.

Du är utåtriktad och inte rädd för utmaningar och du tar gärna för dig. Du är kreativ, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande, noggrann och utför jobbet med massa energi. Det är ett krav att du är bekväm med att kommunicera på engelska, både i tal och i skrift, då du kommer att projektleda och koordinera både lokala och internationella projekt.

Du är stresstålig och klarar av att balansera många projekt och uppgifter samtidigt. I din roll ingår det att se till att saker blir gjorda av både dig och andra i arbetsgruppen. Det är projektledaren som är ytterst ansvarig att projekten löper på med leverans enligt utsatt tidplan och det är av vikt att kunna delegera uppgifter och handha god kundkontakt.

Du är strukturerad då det ingår offertarbete, budgetering, fakturering och uppföljning.

Du är van vid att arbeta med samtliga program i Officepaketet.

Tillträde sker snarast.

cody-davis-253925 (kopia)

PRODUKTIONSLEDARE

Vi på FCB Fältman & Malmén AB söker nu en produktionsledare som har möjlighet att börja hos oss omgående. Vi är en reklam- och kommunikationsbyrå som i över 50 år fokuserat på att maximera våra kunders affärer. Vi ingår i det globala byrånätverket FCB och våra kunder är både internationella och lokala, så som HP, NIVEA, HSB, OBH Nordica m.fl.

Hos oss är det hög puls blandat med skön stämning. Vi hanterar alla delar inom kommunikation så som reklam, design, digitalt, film, shopper marketing och PR.

Låter detta intressant, skicka ditt CV samt personligt brev till oss så fort som möjligt.

Vi ser gärna att du:

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av branschen från reklambyrå, digitalbyrå eller marknadsavdelning. Det är meriterande om du har en akademisk utbildning, eller utbildning från Berghs, Hyper Island, IHM eller liknande.

Du är en ansvarstagande och noggrann person med ett gott öga för detaljer och en har en massa energi. Det är ett krav att du är bekväm med att kommunicera på engelska, både i tal och i skrift.

Du är stresstålig och klarar av att balansera många projekt och uppgifter samtidigt. I din roll ingår det att se till att saker blir gjorda av både dig och andra i arbetsgruppen samt att vi alltid levererar enligt utsatt tidsplan, budget och på bästa möjliga sätt. Du är strukturerad då det ingår i offertarbete, budgetering, fakturering och uppföljning.

Du är van vid att arbeta med samtliga program i Officepaketet. Det är en fördel om du är van vid att jobba med Mac.

Tillträde sker snarast.

KORT OM FCB FÄLTMAN & MALMÈN

Vi har uppdrag i de flesta kategorier, i nästan alla kanaler för små kunder likväl som globala. Vi är stolta över att ha Sveriges längsta kundrelationer och att de som jobbar här verkligen trivs. Vi sitter i ljusa och luftiga lokaler högst upp i huset på Valhallavägen 86. Här har vi även en finfin film- och ljudstudio. Så hanterar du lite motion graphics är det inte helt fel.

cathryn-lavery-67851-2

color
http://www.faltman-malmen.se/wp-content/themes/carbon/
http://www.faltman-malmen.se/
#c1c1c1
style5
paged
Loading posts...
/var/www/faltman-malmen.se/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Skriv in din email här:
on
off